dinsdag 19 oktober 2010

2x Fontainebleau

Even 2 weekends op rij naar Fontainebleau. Eerst met mijn zusje en Erik. Zie verslagje hier. Met die 2 klimmen is altijd apart. Je moet gewoon fit opdagen en de bewegingen uitvoeren volgens de tips en info. Echte luxe.

Nele in 'Trou'

Erik in 'naamloze 7a' rechts van 'Dévers s'y colle'
Dan met Bart en Igor 2 dagen ravotten op de blokjes. Igor is duidelijk in vorm. Bart en ik waren zeker niet aan't prutsen, maar dat viel niet op naast Igor. Zijn toplijstje voor 2 dagen: Sur-Prises 7c, Divine Décadence 7b, Brulaap 7a+, Jokari 7a+, Sale Affaire 7a, Infinite Down 7a, La Bérézina 7c, Crazy Horse 7b, Gauche 7a, Le Petit Phoque 7a, Trou 7a, Concept 6c+. Vooral 'la Bérézina' en 'sur-prises' maken een diepe indruk.

Igor in 'crazy horse' (fotograaf Bart)

Igor in 'Sale affaire' (fotograaf Bart)
Voor mezelf eindelijk 'crazy horse' kunnen klimmen. Zeer mooi probleem, dat voor mij met 4 extra bewegingen als standaard, alsnog is gelukt. Bart klimt 'le petit phoque' en 'jokari'. Ook 'sale affaire' kwam hij bijzonder dichtbij. 'T was weer tof in de bos!

6 opmerkingen:

Igor zei

Oeps blijkbaar per ongeluk reactie verwijderd. Nog eens bedankt voor het leuke weekend! Dat er zo nog veel mogen volgen! Grtz

Kobe zei

yep, yep

Anoniem zei

Tja , de "kleine" gaat blijkbaar wel hard!
Goe bezig, keep up the good work!
m.

Anoniem zei

Met die lang armen is t ook wel heel makkelijk héé!
Bende sjoemelaars. ;D
Goe gedaan ket!
b.

Anoniem zei

Goe gedaan Igor !

De fotograaf van dienst maakt ook duidelijk vorderingen !
Rine

Igor zei

Merci allemaal!

Was wel niet gelukt zonder de motivatie van de mannen hoor!