dinsdag 6 april 2010

Fontainebleau en de weergoden!

Het is druk in Fontainebleau! Wegens de weersvoorspelling op zaterdag beslissen we om eerst te gaan shoppen in Parijs. Een kort bezoekje aan de 'Vieux-campeur' en dan rustig een koffie'ke. In de namiddag warmen we op in 'Bas cuvier'. Nog maar eens 'Cortomaltèse', maar dat zit er niet in. Gebrek aan coördinatie na het autorijden. Dan testen we 'pif paf'. Igor, Lin en Junoir slagen in de dyno. Igor kijkt opnieuw in 'Carnage' en na een paar goede pogingen lukt het hem. Dikke bal, de trainingen in Leuven hebben duidelijk hun nut bewezen. We besluiten met 'L'aérodynamiet', Bram geraakt al erg ver! Ik geraak zelfs niet vertrokken. Iedereen is moe, op naar pizza en een pintje!
Op zondag projecten afwerken in 'Bas cuvier'. Opnieuw opwarmen en daarbij heeft Igor al zijn eerste project getopt 'L'Aérodynamiet'. Zoals altijd komt die warm uit de auto.

Junior in L'Aérodynamiet
Wij zoeken wegens de kermis-toestanden al snel rustiger oorden. We vinden 'noir désir', waar enkele noorderburen in werken. We beslissen in tussentijd 'l'angle allain' te proberen. Junoir klimt hem flash, Bart is iets trager. Wat hij goedmaakt in 'laser'. Juist als ik wil starten krijgen we een hagelbui op onze kop.

Bart in de linkse eenvoudigere variante van L'angle Allain' (links zie je laser)
Igor heeft intussen 'Aérosol' al geklommen. Terug richting auto en na een uurtje drogen opnieuw boulderen. Bart en Igor kijken eens in 'la bérézina' met enige progressie.

Igor in 'La Bérézina'
Igor klimt nog 'L'Hélicoptère' en 'Vaudou-sytème'. Ik werk met Liesbet in de traversée van 'lente agonie' tot we opnieuw een 2de hagelbui op onze kop krijgen. Einde oefening! Igor wringt er net bij de eerste regendruppels 'Carnage assis' nog uit. Opnieuw pizza en bier en ja ook nog een filmpje 'Asterix en de vikings'.
Maandag een stralende zon, met een ontbijt buiten op een terrasje in Font. Eerst opwarmen:
-La K
-Le quartier d'Orange
-La Porthos
-Le réveil matin
-les grattons du réveil-matin
In de opwarming lukt 'Hier Encore' . Ik kan enkel de staande start. Geen idee of dit juist is? Op naar 'Bleau's Art', een super probleem. Vraagt duidelijk nog veel oefening!

Bart in 'Bleau's art' met topspotter junior op half zeven!
Dan ontdekken we ook nog '100%Y' een uithoudingstraversée. Zeker voor terugkomen!

Junior in '100%Y'

Kobe in '100%Y' op zoek naar de rustpas...
We oefenen nog even op 'Infidèle' en 'Contrôle technique'

Junior in 'Infidèle' in volle vlucht, vermoedelijk naar beneden!
We sluiten de dag af met:
-la Gugusse
-Le cul de souris
De weergoden waren wat wispelturig, maar een tof weekendje.

1 opmerking:

Anoniem zei

den igor regeert! de oudjes gaan hard moeten trainen om bij te benen...
ehh en de beta van bleau's art...ok nu snap ik het!
maar t was vooral weer lollig
cheers b