maandag 28 september 2009

Boulderen in de Ardennen

Zaterdag het zuiden van België eens gaan verkennen. Met als resultaat enkele boulders geopend. Hoewel ze een beetje gezocht / eliminante zijn, zitten er enkele mooie bewegingen in. De eerste is een traverse. Ik noem hem 'Le coin illiminante'(4?) Hij start rechts met 2 handen op punt en voeten rechts van de barst. Einde is links na lage blok.

'Le coin illiminante'
Op de tweede blok zit een leuke stevige traversé van links naar rechts 'Le pied coincé' (5c/6a?). De straight-up is even moeilijk maar maar 1 beweging. 'La directe' (5c/6a). Deze start met linkerhand op lage punt en rechterhand op onderhands net erboven.

Le Pied coincé from kobe on Vimeo.


Een filmpje van Le pied.. kwaliteit 'sucks' maar was wel fun! Ik heb het filmpje speciaal in een badje zwarte verf laten liggen, vandaar de obscure tinten. Toffe boulders maar zeker niet de moeite om speciaal naar toe te rijden.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Aha...daar zat je dus...dacht dat je te diep id fles had gekeken op de bbq in de cham...of weer per ongeluk ten zuiden van Parijs op een of andere parking terecht was gekomen
Nu dat opgehelderd is...stop nu eens met dat geprul op die kiezels en klim eens op echte rotsen ;D
zo krijg je nooit voldoende stamina voor het volgend verlof
soit ... je kan ook conti komen kweken op de microregletjes van de FC
welkom
cheers b.

Kobe zei

Yep, omdat ik alleen was en zelf heb moeten filmen heb ik die boulderkes zeker ne keer of 5 gedaan! Na het klimop afsleuren weliswaar. Stamina here we come! Morgen Fc!